Service-Image

Telefonija

SAT-TRAKT DOO pruža fiksnu telefoniju svojim rezidencijalnim i poslovnim korisnicima prilagođavajući se potrebama korisnika i sa tehničke i komercijalne strane.
Poslovni korisnici imaju u skladu sa svojim poslovanjem, različite tehničke zahteve koje smo mi spremni da ispunimo. Uobičajeni zahtevi korisnika mogu biti:

– Korisnik već poseduje kućnu telefonsku centralu – PBX novijeg tipa, koja podržava SIP trunk interkonekcije. Ovo je ujedno i preporučeni vid realizacije.

– Korisnik već poseduje kućnu telefonsku centralu – PBX, starijeg tipa koja nema mogućnost SIP trunk interkonekcije. Za ovakve korisnike SAT-TRAKT omogućava povezivanje korisnikove centrale sa SAT-TRAKT mrežom na klasičan način, putem dovoljnog broja analognih (POTS) ili digitalnih interfejsa (ISDN).

SAT-TRAKT DOO svojim poslovnim korisnicima omogućava da besplatno koriste dodatne usluge kao što su: identifikacija dolaznog poziva, skrivanje broja, preusmeravanje poziva, poziv na čekanju, govorna pošta, brzo biranje, zabrana pozivanja mobilnih i nacionalnih brojeva, brojeva u inostranstvu ili brojeva sa dodatnom vrednošću kao npr. 0900 itd.

Predefinisane zone međunarodnih destinacija su izuzetno atraktivne za poslovne korisnike jer po izuzetno povoljnim uslovima možete razgovarati sa svojim inostranim partnerima. Prenos broja iz drugih fiksnih telefonskih mreža u našu je besplatan.

Nudimo Vam mogućnost izbora u izboru paketa prema Vašim telekomunikacionim potrebama. U svakom trenutku možete preko online portala ustanoviti trenutnu potrošnju tj. ostvareni saobraćaj sa mogućnošću uvida u kompletan listing pozvanih brojeva.

Savremeno poslovanje više od svega podrazumeva kontrolu svih troškova kompanije i njihovo optimizovanje, a naše tehničko rešenje kao i atraktivne cene poziva i tarifni paketi usluga Vam svakako u tome mogu pomoći.
Cene minuta razgovora kako ka destinacijama u zemlji tako i ka inostranim destinacijama su izuzetno povoljne. Ukoliko se odlučite za neki od tarifnih paketa, Vaše troškove možete još više umanjiti.
Tarifni paketi podrazumevaju mogućnost da ukoliko unapred odaberete minimalni saobraćaj koji će biti utrošen u toku jednog kalendarskog meseca, za Vas će važiti još niže cene nego inače.

Ukoliko Vam je potrebno više detalja u vezi sa ovim servisom, sa zadovoljstvom ćemo Vam izaći u susret.

Molimo Vas da nam se obratite pozivom na broj Call Centra: 024 4 155 155 ili nam Vaša pitanja ili zahteve pošaljite e-mail: office@sattrakt.com, a mi ćemo se potruditi da ispunimo Vaša očekivanja.